Веселина Александрова: Не се притесняваме от появата на новите играчи

Градът Избори 2021 Новини Под ножа

„Както винаги ще проведем позитивна кампания, с мисъл занапред. Знаем какво можем да направим в парламента. Знаем, че можем да управляваме”, заяви преди регистрирането на листата на Демократична България в РИК 16 председателят на групата на обединението в ОбС Веселина Александрова. Самата тя е под №7 в „менюто”, което от ДБ предлагат на избирателите.

„ Амбицията винаги ни е била за цялата листа, разбира се. Амбициите ни винаги са големи, защото сме на терен от дълго време, постоянни сме, неотменимо следваме пътя си. Но в крайна сметка волята е на избирателя дали ще ни гласува доверие”, каза адв. Александрова.

Смята, че тези избори ще се отличават от предишните два парламентарни вота тази година, тъй като политическата обстановка е малко по-различна.

„ Освен, че са 2 в 1, има и нови политически играчи на терен, които са свежо попълнение. За нас това е трета кампания, надявам се, че ще е интересна за избирателите. Не се притесняваме от появата на новите играчи, тъй като сме показали постоянство и това ще проличи и в кампанията. Новите играчи винаги са интересни, но се надявам този един месец да е достатъчен на избирателите да направят разликата между нас и новите играчи”, коментира тя.

Допълни, че очаква по-висока избирателна активност предвид това, че има и президентски избори.

 

Споделете ни във:

1 коментар за “Веселина Александрова: Не се притесняваме от появата на новите играчи

  1. А трябва! Много ваши остриета ви напуснаха и това е повече от очевидно! Част от общинските ви съветници дари на фигурират в листите! Смешни сте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.