Уча.се вече с офис и в Пловдив

Градът Живот Изпод тепето Новини

Най-награждаваната образователна платформа в България – Уча.се, отвори свой офис в Пловдив. След като за последната година удвои екипа си, достигайки над 300 души, компанията прибави към София, Варна и Русе и града под тепетата, в който обособи работни места с добри условия за развитие. В новия офис вече работят 10 души, сред които основно 2D аниматори и видеомонтажисти, заети със създаването на любимия на над 1 милион потребители продукт – видео уроците.

Вече десет години Дарин Маджаров и Николай Жейнов събират около себе си будни хора и изграждат общност от специалисти и новатори, които комуникират помежду си с лекота, работят упорито и прекарват приятно време заедно.

 В сайта и мобилното приложение на Уча.се има над 25 хиляди видео урока, теста и преговора с мисловни карти по всички предмети от 1. до 12. клас, с които учениците повишават успеха си, докато се забавляват. До момента уроците са изгледани над 98 милиона пъти. Платформата вече се развива и в чужбина под името eduboom и успешно се ползва от потребителите в Румъния, Испания и Италия.

Работодател №1 в сферата на образованието продължава търсенето на още съмишленици, които всеки ден да помагат за подобряването на образованието в България, а обявите за свободните позиции в Пловдив и останалите градове се поддържат актуални в сайта: https://ucha.se/karieri.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.