ГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Поредицата „Успешните“ продължава със срещи с Иван Бърнев и Явор Гърдев

Любими лица от света на театъра ще станат част от поредицата „Успешните“ в следващите дни. Срещите с известни българи или чужденци, които да споделят за постиженията в своята сфера, се случват в клуб Fargo.

Тази вечер, 8 декември, предстои срещата с Иван Бърнев. С активна кариера в театъра в последните 25 години, той е носител на най-престижните награди „Аскеер“ и „Икар“. Бърнев е познат и от много роли в пълнометражни и късометражни филми. Номиниран е за най-добър актьор на фестивала „Берлинале“ за участието му в чешкия „Обслужвах английския крал“. Участва и в много български филми, сред които „Васил“ от 2022 година, носител на награда за главна роля в Испания, „Бащата“, „Слава“ и други.

Срещата с Иван Бърнев е довечера, четвъртък, от 18:30 часа.

Следващта седмица предстои среща и с театралния режисьор Явор Гърдев. Той е един от най-уважаваните творци в гилдията с дългогодишна кариера, включително и извън България. Носител е на множество театрални награди както в България, така и в чужбина. Има опит и в киното с режисурата на „Дзифт“. Срещата с Явор Гърдев е на 14 декември от 18:30 часа.

Поредицата „Успешните“ цели да запознае младите хора с изтъкнати професионалисти от сферите спорт, кино, театър, литература, журналистика. Гостите споделят за извървения път до целите, за които някога са мечтали. За качествата, които са им били необходими и грешките, които са допуснали.

Срещите се провеждат в клуб „Фарго“, който неведнъж е приютявал събития, свързани с литературата и киното. Събитията се провеждат с подкрепата на община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2022 година.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина