Пловдив – главен герой в новата кампания на първия търговски център под тепетата

Градът Живот Новини

Със специално подбрани кадри, съчетаващи любими локации и актуална мода, Mall Plovdiv ни разкриват най-вълнуващите визии тази година

Пловдив никога не е скучен и сив, той винаги кипи от живот, а цветовете и положителните емоции са навсякъде около нас. Можем да ги открием както в най-популярните кътчета за посещение, така и сред хората. Това е и основната идея в рекламната кампания на първия мол в града, която цели да ни представи последните тенденции от сезона, отразени в емблематични локации.

Да пресъздадеш духа на мястото в тоалета си, е чудесна отправна точка, когато искаш да си актуален, но и в същото време да имаш нещо непреходно във визията си. Като град, съчетаващ в себе си най-различни стилове на архитектура, многообразие от култури и начини на живот, Пловдив е перфектната арена, на която да се развихриш и да използваш креативността си, за да създадеш онова модно съвършенство, след което всеки ще се обръща.

А защо да не използваш Главната улица като „котешка пътека“ и да не разходиш уверено по нея най-слънчевия цвят на пролетта. Жълтото най-често се свързва с чувства на радост и щастие, а такива винаги изпитваме всички ние, когато сме на разходка сред шестия най-стар град в Европа.

Атмосферата на Старинен Пловдив пък директно ни пренася в една симбиоза на мода и сгради, в която богатите нюанси на цветовата палитра са използвани като акцент в тоалета и изпълват кадъра с топлина и споделеност. Точно както в месеца на влюбените няма нищо по-хубаво от една разходка, хванати за ръце заедно и нагоре по тепето в преследване на залеза!

Пренасяме се още върху величествените стълби на Градския дом на културата, на Гребната база и върху редица други скрити кътчета, които всеки месец ще разкриват по-още малко от чара на Града под тепетата и красотата на модата.

Кампанията започна през януари 2022 и е под надслов „В тон с новото начало“. През най-романтичния месец  посланието е „В тон с любовта“, а от криейтив агенцията proof. са твърдо решени да покажат духа на Пловдив и хората му през цялата година, защото „ти, Mall Plovdiv и градът – всичко е в тон!“

 

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.