Пет концептуални музикални зони на Капана фест

Вкусът на града Градът Живот Култура Новини

От 26 до 29 август в Капана ще ври и кипи. В квартала за един дълъг уикенд отново ще се съберат творци и артисти от всички сфери на културния живот. С други думи- време е за „Капана Фест“.

Замислен като карнавал на свободното творчество с 2 издания годишно, вече 2-ра поред година „Капана Фест“ представя една нова концепция, концентрирайки усилията си в едно издание годишно, откриващо и представящо пред широката публика музиканти, автори, занаятчии и творци с нестандартни идеи и интересни проекти в няколко основни направления: Музика, Танци, Занаяти, Работилници, Изложби, Литература, Театър и Арт Инсталации.

Духът на квартала ще оживее чрез пет концептуални музикални зони, от които публиката заедно с всички музиканти, ще събудят „ Душата на Квартала‘‘.

В зоните на съпътстващия базар „Капана Фест“ ще откриете авторски изделия, натурални и био храни и напитки, българска мода и задължително мекият и топъл звук на грамофонни плочи, осигурен от приятелите от @my-vinyl.com магазин за грамофонни плочи.

Очаквайте още литературна зона, арт – инсталации, графити, изложби и много изненади.

Организаторите на „Капана Фест“ вече обявиха и музикалната програма на главна сцена “Капана” ( паркинг до Централни хали), на която в дните от 26 до 29 август ще чуете много талантливи родни и чужди музиканти.

Вижте основни акценти от програмата в КАПАНА

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.