Ники Илиев представя продължението „Завръщане 2“ в LUCKY Дом на киното в Пловдив

Градът Култура Новини

Режисьорът и актьор Ники Илиев пристига в Пловдив в края на седмицата, за да представи на живо пред публика „Завръщане 2“. Продължението на станалия любим на много българи, но и специално на пловдивчани, филм вече тръгна предпремиерно по екраните с впечатляващ зрителски интерес. Авторът на филма Ники Илиев ще пристигне за среща и разговор с пловдивската публика в LUCKY Дом на киното в неделя, 20 февруари, за прожекцията в неделя от 18:30 часа.

В забавния филм, заедно с Ники Илиев, ще видим също Башар Рахал в ролята на неговия братовчед, но този път не като враг, а като приятел, както и Орлин Павлов и Сашо Кадиев. Почти цялата лента отново е снимана в Пловдив и се развива около любими за всички пловдивчани места.

Филмът вече обикаля и световните екрани. За срещата с пловдивската публика Ники Илиев идва директно от Виена, където предстои премиера и разговор с кинофенове в Австрия. Пълна програма за прожекциите в LUCKY Дом на киното в Пловдив може да се намери на сайта kinolucky.com и boxoffice.bg.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.