Фондация “За нашите деца” организира благотворителен коктейл Пловдив

Градът Евала Новини

Фондация “За нашите деца” организира Благотворителен коктейл, който ще се състои на 18 май в Къщата на Иван Черноземски, реконструирана от СНЦ “Бизнесът за Пловдив”, която се намира в Стария град.

По време на събитието всички заедно ще се опитаме да сбъднем своята мечта – да превърнем първото сиропиталище в България в Комплекс за ранно детско развитие. Коктейлът се организира с фондонабирателна цел, за да се събере останалата сума от 150 000 лв., необходима за откриването на Комплекса, планирано за месец септември, 2021 г. Той ще обединява няколко отделни звена в подкрепа на оптималното развитие на децата и техния потенциал и ще осигурява подкрепа за сигурна семейна среда”, разказа изпълнителният директор на фондацията Иванка Шалапатова.

Припомняме, че през февруари 2020 Стартира кампания за създаване на Комплекс за ранно детско развитие в Пловдив.

Тя, заедно с ръководителите на екипа на Комплекса в Пловдив, ще посрещне гостите на събитието. Сред тях са: посланикът на Обединеното кралство – Роби Диксън, кметът на община Пловдив – Здравко Димитров, корпоративни дарители от региона, като Христо Томов, Ирена Цакова – оперативен директор на Дънди Прешъс Металс, както и бившият директор на първото сиропиталище у нас, “Рада Киркович” – Йорданка Паунова.

Още по темата:

Фондация реконструира първото сиропиталище за деца у нас

“За нашите деца” стартира публична кампания за привличане на обществена подкрепа създаването на Комплекс за ранно детско развитие

Още 150 000 лева са необходими за довършването на Комплекса за ранно детско развитие.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.