ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътНовини

Формация “Art Crew” с шоу в Пловдив на 17 април

Арт-формация “Art Crew” усилено продължава да радва малките фенове с новите си проекти. След девет успешни концерта през 2017 година, младежите от групата са готови да представят втората част на трибют- концерта “Аз съм Луна” и да зарадват всички почитатели на хитовия сериал. С над 25 песни от трите сезона, с много танци и настроение, групата очаква всички, да се забавляват заедно.

Проектът започва своята подготовка в началото на 2018 година, а от екипа споделят, че това е най-трудният процес за всички в групата. “Предстоят последните концерти и всички заедно, ще трябва да се разделим с най-разсеяното, но и най-позитивното момиче в света – Луна”, казват с усмивка от екипа. Режисьор на концерта е Богомил Райков, а екипът, който стои зад него, е Венета Иванова – помощник режисьор, Ивета Василева – мениджър проект, както и Мартин Дизов – ръководител проект. В него участват Любомира Джорова, Франческо Ночев, Калина Вълчева, Богомил Райков, Кристина Ангелова, Мартин Дизов, Цветелина Славова и Мартина Кънчева.

Младите актьори са решили да пренесат всички фенове на сериала директно в Буенос Айрес и по-конкретно, в пързалката “Jam & Roller”. Луна ще ги очаква там, за да им разкаже своята история и да ги направи част от “Open Music”. Освен Луна, на сцената ще бъдат също и Матео, Амбър, Симон, Нина, Гастон, Делфи и Ясмин.

Концертното турне на “Art Crew” ще премине през три града в България, като финалният концерт е на 17 април в Пловдив, в залата на Военен клуб. Цените на билетите за спектаклите са от 10, 8 и 5 лв. Концертът е с начало 19:00 часа. С приходите от концертите, групата възнамерява да разплати разноските по турнето, както и да финансира следващия си проект.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина