ГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Плаващият концерт на Орлин Павлов събра хиляди фенове на поп музиката в Пловдив

Теленор излъчваха събитието на живо през 5G, заснето с най-новото устройство Huawei P30 Pro с 360° картина от Града на тепетата

Невиждано досега множество изпълни трибуните и алеите на Гребната база до краен предел

В едно от най-посещаваните събития на Гребната база в Пловдив се превърна снощният концерт на Орлин Павлов под тепетата. Първият по рода си спектакъл се състоя на специално изградена сцена от плаващи понтони. Тя е създадена от екипа, изградил инсталациите за проекта „Плаващите кейове“ на артиста Кристо Явашев в Италия преди няколко години – фирма БулДок и Ина Димитрова.Заедно с певеца на нея се качиха и популярните български изпълнители – Белослава, Любо Киров, Влади Ампов – Графа и Бобо.

Публиката получи възможността да чуе за първи път най-новото парче на чаровния музикант в дует с Михаела Филева, част от саундтрака на Завръщане – проект на Ники Илиев.

По време на концерта на живо се засне  и последната сцена от лентата, която се снима в партньорство с Теленор. В нея Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си град Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел, а участници във финала бяха всички присъстващи.

Посетителите се насладиха на невиждано шоу, съпроводено с много хубава музика от българската поп и рап сцена, танци и светлинни ефекти, което ги остави без думи.

Екип на Теленор засне грандиозното събитие с Huawei P30 Pro, благодарение на мощния му нощен режим и широкоъгълна камера, като излъчването се състоя с помощта на 5G технологията, а телекомът пусна предварително 3000 безплатни виртуални места. За всички, които нямаха възможност да присъстват на концерта в Пловдив, Теленор предаваше пряко и в София. За приятното изживяване на гостите в парка „Заимов“, на разположение имаше и VR очила, които предаваха 360° картина от Града на тепетата. Така зрителите успяха да се докоснат до концерта, както през погледа на изпълнителя, така и през погледа на публиката.

 

Концертът е част от програмата на Пловдив 2019.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина