Венци Каймаканов си взе в областта подсъдим за лъжесвидетелстване

Гласове

Скандалният Румен Паунов стана част от администрацията с личната протекция на губернатора

Известният като дясна ръка на Атанас Атанасов тип е сочен от разжалваното ЧСИ като собственик на фалшиви печати на Районния съд

Румен Паунов и Атанас Атанасов все още щастливи заедноЕкзотични новоназначения мътят водата на само привидно спокойната областна администрация. Губернаторът Венцислав Каймаканов си дръпна на служба небезизвестния помощник на разжалвания частен съдебен изпълнител Атанас Атанасов- лицето Румен Паунов. От няколко седмици бившата дясна ръка на хипер скандалното ЧСИ с отнети заради шмекерии права гарира огромен джип Мерцедес на паркинга на областта и меко казано дразни с присъствието си вицетата на Каймаканов. Паунов се ползва с личните протекции на губернатора, като все още не е ясно какви отговорности са му възложени и точно каква длъжност заема в чиновническия екип. Паунов бе забелязан от острия поглед на Под тепето на последното светско мероприятие с участието на областния управител, на което разплакалият  десетки семейства с отнемането на домовете им мъж бе плътно до шефа си и говорителката му с папчица в ръка.

Румен Паунов описва пореден апартамент пред обектива на Под тепето преди близо пет годиниСупер скандалното в случая е, че Каймаканов е взел на работа човек с висящо дело за лъжесвидетелстване. То се очаква да влезе в съда скоро. Паунов е даден под съд от самата прокуратура, тъй като излъгал в показанията си по изпълнително дело. Става въпрос за имот на булевард Марица, който той е описал като ресторант, а всъщност голяма част от него е била жилищна площ- единствен апартамент на стопанина на заведението.  И като такъв той не може да бъде продаден от кантората на Атанасов и Паунов. Лично Паунов е правил описа, а пред съда заявил, че целият имот е бил ресторант. Собственикът обаче доказал категорично, че едната част е била жилищна, с което вкарал Паунов във водовъртежа на лъжесвидетелстването. Румен искал да опише цялата недвижимост като ресторант, за да я пусне на публичен търг без да се съобразява със забраната за продажба на единствено жилище, коментират юристи.

Около новото острие на областната администрация има и друг, дори по-сериозен скандал. Той се изпокара брутално с шефа си Атанас Атанасов. Когато тръгнаха неволите на ЧСИ-то, в кантората му бяха открити фалшиви печати на Районния съд, за които Атанасов твърди, че са били на бившия му довереник Румен Паунов. Вторият отрича. Къде е истината, не е ясно. Но с кадър като Паунов без съмнение екипът на Венцислав Каймаканов ще качи не едно, а няколко стъпала в стълбицата на компетентността.   

Споделете ни във:

23 thoughts on “Венци Каймаканов си взе в областта подсъдим за лъжесвидетелстване

  1. Толкова боклуци на едно място, извратеняци и наглеци, но Господ не забравя и няма да ги подмине и областния и Паунов с лакомията му и много лапачи от консултативния съвет на Каймаканов, такава алчност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.