БългарияГероите на деня

Стефан Дедев и Петър Петров остават извън следващия парламент

Иван Тотев регистрира листата на ГЕРБ в Пловдив с водач Бойко Борисов

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов е водач на листата на партията в 16-ти МИР – Пловдив-град за участие в изборите за 44-то Народно събрание. Тя бе регистрирана днес по обяд в Районната избирателна комисия от кмета на града и областен координатор на партията Иван Тотев. Прави впечатление, че в следващото Народно събрание няма да влязат абонирания в последните години за депутат Стефан Дедев, и Петър Петров, който дебютира на жълтите павета при последните избори. С тяхното отстраняване от избираеми позиции от партията се цели освежаване на бъдещата пловдивска герберска група в парламента.

„За трети пореден път председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов е водач на листата в Пловдив-град, което  само по себе си е голямо уважение към пловдивчани. Имаме знакови имена като министъра на културата  Вежди Рашидов, председателя на Парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова, Димитър Лазаров – също народен представител с голям опит и авторитет“, заяви Иван Тотев. Той изрази убеденост , че ПП ГЕРБ ще има добър резултат в Пловдив, който е заложен в регистрираната днес листа.

„В нея има прекрасни имена, известни пловдивчани, които могат да дадат  много на своя град и със знанията и уменията си да бъдат полезни в държавното управление“, каза още областният координатор на партията в града под тепетата Иван Тотев.

Сред кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ от Пловдив-град са най-успешният български футболен съдия и дългогодишен изпълнителен директор на ФК „Локомотив“ /Пд/ Атанас Узунов и легендарният футболист на „Ботев“ /Пд/ Петър Зехтински.

Ето и пълната листа на ПП ГЕРБ в 16-ти МИР – Пловдив-град:

1.       Бойко Борисов

2.       Менда Стоянова

3.       Вежди Рашидов

4.       Атанас Ташков

5.       Димитър Лазаров

6.       Александър Държиков

7.       Ясен Михайлов

8.       Атанас Узунов

9.       Петър Зехтински

10.     Пенчо Малинов

11.     Спас Гърневски

12.     Елена Тотолакова

13.     Стефан Дедев

14.     Петър Петров

15.     Иван Вичков

16.     Тошо Пашов

17.     Боряна Узунова

18.     Мирослав Тенев

19.     Аргир Аргиров

20.     Дончо Кацарев

21.     Деян Захов

22.     Атанас Чилингиров

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина