БългарияГероите на деня

Славчо Атанасов се закани: Пълна ревизия на управлението на Тотев след изборите

Пълна ревизия на управлението на Иван Тотев се закани да направи Славчо Атанасов след изборите на 25 октомври. Народният представител говори за проверки на проведените обществени поръчки и сключени сделки в рамките на мандата на ГЕРБ. „Няма как при толкова сигнали на граждани за корупционни практики в общината – това да не бъде направено. Защото хората поставиха както въпроса за скъпия, но едва 2 пръста асфалт и ремонта на булевардите, нагънали се веднага след направата им, така и за ремонта на Цар-Симеоновата градина за 11 милиона лева, за цената на Колодрума – иначе, толкова очаквана и необходима за града придобивка. Ще бъде ревизирано и изграждането на Колелото при Водната палата, което струва на пловдивските данъкоплатци 1 милион лева“, заяви Славчо Атанасов.

Изправям се срещу двамата най-богати хора в Пловдив – Иван Тотев и Георги Гергов. Но, за мен по-важни са доверието и подкрепата на пловдивчани, а не силата на парите и властта, допълни по време на срещи с граждани в район „Централен“ кандидатът за кмет.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Всички пловдивчани се надяваме ревизия на общината да има, защото сме убедени, че мравояда мамин е гнил от злоупотреби, но да я направи Здравко Димитров не Славчо!

  2. Славчо уникален бастун си майна ! На каква база се перчиш бе каун – освен един кенеф и дадеш на баща ти пазара друго не помня ! С Гошо от панаира сте лика прилика и от двама ви некадърността вие в повече ! Далеч от Пловдив бе мършо !

  3. И другите след боко уж така щяха да правят, а к’во стана- разпределиха к’вото трябваше и тлъстата мутреса пак е тук…Атанасов хубаво говори, ама първо дали тиквата ще го пусне да припари до стола и второ, едва ли ще има топките да прави ревизии. Нали това ще бъде основното условие да го пуснат да си поиграе пак малко на кмет.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина