Валентин Петров по анцуг на ресторант

Фоторепортаж

Папарашка снимка на Вальо Петров по анцуг в ресторант
Папарашка снимка на Вальо Петров по анцуг в ресторант
Бившето топ ченге Валентин Петров ходи по анцуг на вечеря в изискан ресторант. “Под тепето” видя екс главният секретар на МВР да похапва и попийва в приятна компания в едно от любимите кътчета на елита “Гастро кинг”, “издокаран” в синьо-бял екип “Улшпрот”.
“Явно му е писнало от униформи и лампази. Въпреки това видът му е недопустим за вечеря в ресторант”, коментираха вида на Петров специално за “Под тепето” пловдивски дизайнери. Лимонадения Джо, както го наричат негови бивши колеги от системата заради бизнеса на съпругата му с безалкохолни напитки, се бе нагиздил в бели маркови маратонки и спортна тениска под шушляковото горнище. И без въоръжено око се вижда, че анцуга от екипировката на столичния “Левски”, на който Петров симпатизира. Той се беше настанил в най-закътаното сепаре в “Гастро кинг” с явната идея, да не бие на очи, но екипът му рязко контрастираше на обстановката. На Петров явно му е писнало от униформи и лампази
На Петров явно му е писнало от униформи и лампази

Близки до бившето топ ченге издават, че той идва много рядко в Пловдив. Повече седи в Асеновград и естествено- София, където работи като директор в звено сигурност за голяма минна компания. Според запознати, заплатата му е в доста по-висока от президентската например. В същата компания работи и друг бивш началник от системата на МВР.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.