Изпод тепетоМнения

Райна Петрова с дамска чанта за 300 лева в съда

Дефилира с аксесоар на Liu Jo пред Темида

Райна Петрова дефилира с дамска чанта за поне 300 лева в съда днес. Толкова е средната цена на аксесоари с марката Liu Jo, с какъвто тя се появи пред Апелативния съд днес, за да чуе, че окончателно я отстраняват от длъжност. Бившата учителка е известна в цялата пловдивска общинска структура като една от най- загрижените са външния си вид администраторки. Сменя костюмите всекидневно и откровено залита към маркови аксесоари като гореспоменатия. В интерес на истината Петрова се стреми да поддържа лайфстайла си в рамките на нормалното- досега не е изскачала с нещо умопомрачително скъпо например. Както и тоалетите, с които сме я засичали във времето, седят дълго в гардероба й, а тя просто ги вади от там в определен период от време. С днешния бял костюм например обективът ни я е засичал няколко пъти в рамките на последните три години. Вижте част от тоалетите на Райна.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

13 коментари

  1. Подпухналата стрина да си метне една бурка да не плаши децата. Има вид на дърта курва. А дрешките са смех! Коленцата не са за показване, муцуната й гърджава.

  2. Напротив герб изчистиха, облагородиха и промениха Пловдив, толкова години другите само папкаха и оплюскваха Пловдив, истината се вижда като се разходим из града

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина