Изпод тепетоМнения

Пловдив свери часовника си с Холивуд

Аксесоарите на Rihanna, Lady Gaga, Rick Ross и компания в бутик в Тютюневото градче 

В ToBoKo Concept Boutique можете да видите цайсите на Елвис Пресли 

Пловдив свери часовника си с Холивуд в буквален и преносен смисъл в събота вечер. С шикозно парти отвори врати единственият бутик у нас, в който се продават аксесоарите на най-актуалните звезди от шоу бизнеса. Очилата на Kanye West и Miley Cirus, часовниците на Samuel Jackson и Cameron Diaz вече се продават под тепетата в единични бройки, само за мега ценители. При това не къде да е, а в емблематичното Тютюнево градче, което е отпечатък на предприемачеството и аристократизма под тепетата в началото на миналия век. А за да следите ритъма на времето с часовник Ritmo Mvndo или да се взирате в слънцето през стъклата на американския бранд Fuck например, задължително трябва или да сте солиден бизнесмен, или знаменитост.  Защото една от рамките на въпросната марка, със седеф и леопардова кожа, струва 3,300 лева. Същия модел обаче можете да видите по лицата на много от героите в MTV или Оскарите. 

Тук можете да намерите аксесоари, каквито на друго място в България няма, посреща от входа екипът на ToBoKo Concept Boutique, вклинил се в мебелен салон Galero. По витрините, като експонати от скъпа изложба, са подредени очилата и часовниците на най-актуалните марки от Щатите, Австралия, Япония и разбира се Европа. Ако имате свободни пари за харчене и искате всеки да ви забележи – тичайте към бутика, в който се продават най-скъпите часовници в Пловдив. Там може да намерите лимитиран модел часовник на кубинската марка Cuervo y Sobrinos с каса от патиниран бронз и придружен от хумидор за пури, само за скромните 13,000 лева . Можете да откриете аксесоари с колекционерска стойност, като един от 99-те в света часовника на италианската марка Vergo Avius, или прословутите очила с цип на Alexander Wang, по които Холивуд пощръкля.

Изненадите обаче не свършват дотук. 

Идеологът на бутика Владимир Ботушаров е организирал търговски връзки с колекционери в чужбина, благодарение на които вкарва на българския пазар винтидж очила. Като любимата рамка на Елвис Пресли например. Тя се намира във витрината на ТоБоКо Консепт Бутик и се предлага срещу близо 500 лева.  Моделът е произведен в края 60-те години, като в света са запазени единични бройки. Цайсите са с махагон и бронзови рамки и са съхранявани чисто нови от колекционер, преди да стигнат до Владо. В този бутик е така. Като галерия е, обяснява Ботушаров, разкривайки историята на винтидж Ферарито, актуално в края на 70-те години, но изложено на витрината днес в Пловдив. Дето се вика, дори да нямате възможността да си позволите някои от тези аксесоари, можете да ги видите в Тютюневото градче, тъй като бутикът е като изложбена зала. Владимир Ботушаров с винтидж очилата на Елвис Пресли 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина