Изпод тепетоМнения

Плачете мъже, Габи е заета!

Мис Пловдив 2014 сама ще се гримира за бала си

Паолина Грозева

Плачете, мъже! Най-красивата пловдивчанка за 2014 Габриела Чонина е сериозно обвързана .Новата Мис Пловдив е отдадена на един мъж вече 3 години. Габи не иска да разкрива кой е късметлията, успял да спечели сърцето ѝ.

Приятели предложили на синеокото изкушение да се яви на конкурса. Въпреки мечтата ѝ да е зад сцена и да се грижи за визията на тези,които са на нея, красавицата изглеждаше зашеметяващо на подиума в клуб Галакси. Бях много изненадана, когато ме обявиха за победителка, каза Габи. Тя не очаквала да изберат нея при наличието на толкова прекрасни момичета. Красива и скромна-същинско бижу.

Габи е последна година в Националната гимназия за сценични изкуства-специалност грим и перуки. И въпреки, че все още няма рокля за бала, дългокраката красавица с пленяваща усмивка знае едно със сигурност-сама ще направи грима си за една от най-специалните вечери в живота на всяко момиче. С такава външност, няма и да и е никак трудно.

Красивата, с крака до гърлото, се чувства малко разочарована от факта,че човек трудно може да се развива в България със специалност като нейната, но въпреки това е категорична,че няма да напуска родината. И затова се е ориентирала към Художествената академия.

Пожелаваме успех на Габриела в националния конкурс Мис България и сме сигурни,че ще представи достойно родния Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина