Изпод тепетоМнения

Аптекарки в голяма верига затвориха и написаха, че са на кафе

Единствената аптека на Малката главна удиви клиенти с безумни бележки на витрината

На какво да вярвам, пита пловдивчанка, притичала за обезболяващо от близък офис

В следобеда на днешния ден около 15, 40 часа ми се наложи да отида спешно до аптеката срещу Халите на Малката главна за обезболяващо. Вратата бе заключена и започнах да се оглеждам за работното време, но останах удивена. Това е част от писмото на адвокат, което получихме на редакционната поща на Под тепето днес, придружено със снимки.  

Точно до стикера „бутни“ е залепена написана набързо бележка в умопомрачителен соц стил „ В кафето сме…“ и е добавен номер на мобилен телефон. WTF – би възкликнал всеки уважаващ себе си европеец, но не ѝ нашата читателка с юридическо образование.

На витринния прозорец вляво от входната врата има друга по-голяма бележка, която гласи, че има някаква авария и аптеката няма да работи два дни, има допълнение къде е най-близкия обект на веригата и са поднесени извинения.

В търсене на истината бърз поглед наоколо показва, че всички съседни магазини работят.

На какво да вярвам? На очите си, на свободната бизнес инициатива или на факта, че всичко тече, но нищо не се променя ?!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Статия с много провинциален дух и в много провинциален стил. Новина от сорта – кой къде ходил, какво облекло сложил и в коя чалготека пил. Типично за пловдивските клюкарски сайтове.

  2. Какви наредби да познават? какво общо има това с наредбите?да затвориш магазина и да очакваш някой да те търси по телефона:)

  3. Дали познавате законите и наредбите , по които работят аптеките , също наредбите на ХЕИ и останалите институции от които зависят те ? За да пишете този род доноси , трябва първо да разберете истината , а след това да слага етикети !!!

  4. А Вие сигнализирахте ли на властите, или се криете зад зззурналистечката ви протекция????
    Или просто не сте ‘хора’…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина