Изпод тепетоМнения

Цигански оркестър ескортира амазонка до бала й

Тримона ври и кипи в най-шумната и шарена абитуриентска вечер

Младежи копират Майкъл Джаксън в умопомрачителни тоалети

Категорично най-шумната и най-шарената абитуриентска вечер бе последната в Тримонциум. Децибелите по целия булевард разклатиха и Трихълмието, и Партийния дом, а колоритът под козирката на хотела бе достоен за филм на Кустурица.

Черешката на тортата, тоталния фойерверк от цвят и врява, бе появата на смугла красавица на покрива на голям Крайслер, опакован в шарени панделки. Точно в тон с марковия тоалет на баровската абитуриентка. Красиво като амазонка къдрокосото момиче въртеше професионален кючек през шибидаха на лимузината. А специално за танца си водеше цял, огромен цигански оркестър, натоварен върху платформата на товарен бус. Униформените по булеварда се видяха в чудо. Бяха строги, но справедливи, и отбиха подвижния цирк с музикантите до Даяна, където те акостираха, свалиха инструментариума и подгониха колата с абитуриентката. И тогава настана истинското шоу. Изпълнителите обградиха Крайслера и го следваха с всеки инч в ритъма на люта сватбарска свирня. Гледката, естествено, прикова всички погледи. Дори пичовете на бариерата забравиха за миг за опасностите, които крие тя и аха при падането й  да отнесе главата на един залюхан абитуриент (и той бе зяпнал случващото се на метри от него). Освен музикантите около автомобила бяха накацали още поне двадесетина близки на хубавицата с кръшното тяло на покрива, та й партнираха в танца, но на твърда земя. Силният дъжд обаче прекъсна олелията, тъй като момичето се притесни за прическата и тоалета си и се прибра на сушина във возилото.

От козирката пък влюбени до ушите с поглед къдрокоската от покрива търсиха куп абитуриенти от малцинствен произход, дошли с умопомрачителни тоалети на бала си. Костюмите им очевидно бяха шити на ръка, като реплика на сценичните тоалети на Майкъл Джаксън. Един от абитуриентите дори бе с бели хавлиени чорапи над лачените си обувки.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина