Изпод тепетоМнения

Алисия и Мария на общо турне с Мис Мерилин

Националният конкурс продължава да смайва с красотата на българската жена

Image title
Представителите на двете музикални поп-фолк гилдии у нас рядко могат да  бъдат забелязани заедно. Алисия и Мария обаче застанаха рамо до рамо на сцената на конкурса Мис Мерилин Варна, взривил Златни пясъци миналата вечер. Двете дами дълго обсъждаха красавиците на подиума и се обединиха в решението коя да понесе короната на Мерилин към финалния кръг през октомври. Изборът на очарователната 22 годишна варненка със златни коси много затрудни журито измежду всички достойни за титлата девойки. Изборът бе съпроводен от ожесточени дискусии, куп нервно изпушени цигари и винени наздравици, защото всички морски нимфи бяха достойни да победят, а короната бе само една. Шоуто се състоя с подкрепата на Мерилин слимс, MAX FACTOR, ICE Watch, Шисейд. 
Конкурсът стартира през май и само за три месеца успя да наложи напълно новиБианка раздава въздушни целувки
Бианка раздава въздушни целувки
стандарти в организацията и блясъка на подобни събития у нас. В него към момента взеха участие повечето от най-големите имена в поп и фолк браншовете. 
Турнето на Мис Мерилин обаче скоро ще приключи. След като премина като торнадо през Пловдив, Велико Търново, Бургас и Варна, Мис Мерилин се отправя към Благоевград и слага край на лятото, изпълнено с красота и сексапил. През октомври организаторите са предвидили нечувано грандиозно шоу с чуждестранни звезди и гости. Тогава измежду избраните 15 финалистки, журито ще трябва да избере само една, която ще грабне голямата награда- короната и титлата Мис Мерилин 2010 г. за най-сексапилна жена на България. 
Телевизионерката Бианка дойде с колеги от Лозенец в Златни пясъци. През цялото време усмивката на Нова зяпаше един от пичовете в компанията си, а клюкари не скриха, че между двамата има нещо повече от колегиални отношения. Бианка не скри, че е половин Мерилин-родена е на 1 юни, когато на бял свят се е появила и Мерилин Монро. Бианка е луда на тема Мерилин. Пуши цигари Мерилин, следва стайлинга на звездата. Дори приемния й изпит за НАТФИЗ е бил свързан с Мерилин. Преди да влезе в ролята на жури Бианка се заговори дълго и напоително с Любо от Те, който дойде сингъл на шоуто. Певецът цяла вечер се радваше на Мерилинките и им даваше оценки. Журиращата звезда Любо се консултира с Петя Велкова и Алисия
Любо се консултира с Петя Велкова и Алисия
обаче видя зор с излъчването на победителка и се посъветва с колежките си от Страшния съд- Петя Велкова и Алесия. Веднага след конкурса отпраши на сватбата на Иван и Вихра.Image title

Image title
Любо и Бианка си бъбрят преди шоуто
Любо и Бианка си бъбрят преди шоуто
Мария и Алисия се целуват преди конкурса
Мария и Алисия се целуват преди конкурса

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина