АктуалноВластГласовеИзбориМненияНовини

Илиян Филипов поиска оставката на министър Събев

Собственикът на ПИМК на протеста на превозвачите: Ще стоим всеки работен ден тук, докато министър Събев  не си подаде оставката!

С плакати и скандиране „Оставка!“ днес пред ресорното министерство в столицата продължава Националния протест на превозвачите.

От името на бранша собственикът на ПИМК Илиян Филипов заяви, че хората са на това място, защото 6 месеца нямат диалог с „господина, който управлява транспортното министерство“.

Пловдивският бизнесмен бе със специално направена фланелка, на която пише: „Harvard Law/Just kiddimg“.

Това, което чухме в предизборната кампания на въпросното правителство, до момента освен голи приказки, говоря за тема транспорт, не говоря за други политики на държавата, нас ни интересува пряко транспорта – не се е случило абсолютно нищо! Кръгла нула! Освен това, че прозират едни огромни далавери, които предстоят в ж.п. сектора“, коментира той.

По думите на Филипов няма никакъв диалог на представителите на бранша с министъра на транспорта, затова той покани Николай Събев на открит дебат в студиото на радио К2, за да му зададе лично някои въпроси за решаване на проблемите в сектора.

На въпрос на Илияна Бенвоска дали има някакви политически или русофилски уклони, собственикът на ПИМК заяви:

„Нито съм русофил, нито съм се занимавал някога с политика през живота си! Не смятам и да се занимавам! Това съм го казвал винаги и ако някой ме види, че утре стана политик – всички да дойдат да ме заплюят в тази държава!“

На протеста имаше и плакат с надпис „Ние сме руски шпиони, защото искаме да работим нормално, така ли г-н Събев“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. ПИМК е символ на корупция, мутризация и арогантност. От къде дойдоха на тоя тип финансите?? Явно бизнеса нещо не му върви и кредиторите му /мутрите /го притискат.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина