АктуалноИзпод тепетоМненияНовиниПод ножа

Шефката на „Социално подпомагане“ с пълна промяна за хиляди левове (обновена)

Надя Танева е рекламно лице на луксозна естетична клиника, при условие, че е лице на институция, която се занимава с най-онеправданите членове на обществото

Не смятам, че съм постъпила нередно и уронващо престижа на институцията, която представлявам, коментира тя

 

 Соня Попова

От два дни в Пловдив се провежда национален форум по Новия закон за социалните услуги. Във вторник зам.-социалният министър Зорница Русинова заяви, че той цели да се постигне истинско социално включване на хората с увреждания. Тя акцентира и на факта, че промените в законодателството вече ще обръщат и особено внимание на статута на социалните работници, което досега не се визираше в документите,  защото от тях  зависи успешното извършване на реформата.

На този фон буди недоумение участието на ръководни служители на Агенцията за социално подпомагане в реклама на луксозна столична естетична клиника със снимки „Преди“ и „След“ процедури на стойност хиляди левове.

Директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Пловдив Надя Танева е включена в списъка с доволни клиенти на Естетична клиника „Д-р Гюдюлева“ заедно с още 9 други дами.  Пълната промяна на  Надя е отнела 8 часа и 30 минути в рамките на 8 посещения в козметичния център, а пълната сума на процедурите за този „един работен ден“ е на стойност 4450 лева. Като паралелно с това е пазела хранителен режим.

Съгласни сме, че „Една жена задължително трябва да има самочувствие!“, както гласи мотото на Естетичния център.

Вярно е и това, което пише до снимките на Надя:

„Хубаво е, когато човек изглежда добре и може да го усети в себе си, това чувство се принася във всеки аспект от живота му.“

„Пълна трансформация“

„Отново себе си“

„Върнах увереността в себе си и знам, че имам силата да нося положителна промяна!“

Тук не става дума за начина на работата на директора на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Пловдив, а за това, че ръководител на подобна служба би трябвало да се замисли за действията си извън служебните си ангажименти. Още повеч, когато е лице на институция, която се занимава с най-онеправданите членове на обществото.

Източник и снимки: https://gyudyuleva.com/.

„Програмата „ПРЕДИ и СЕГА” е изцяло БЛАГОТВОРИТЕЛНА. Тя е насочена към жени от различни възрасти,  социални слоеве, с различни проблеми”, коментира  д-р Лили Гюдюлева, управител на Естетичен център „д-р Гюдюлева”. Д-р Гюдюлева подчертава, че директорът на „Социално подпомагане“- Пловдив Надя Танева не е плащала за процедурите, а те са за сметка на клиниката.

„Това нещо се случи миналото лято като проект, за което не съм заплащала. Благодаря на клиниката и на д-р Гюдюлева, че ме включи в този проект, тъй като поради многото лични и служебни ангажименти забравяме да обръщаме внимание на себе си. Не смятам, че когато човек заема държавна служба, трябва да се чувства виновен, че полага усилия да изглежда добре. Още повече, че бях поканена да участвам в едно страхотно предизвикателство, запознах се с много нови хора и не смятам, че съм постъпила нередно и уронващо престижа на институцията, която представлявам“, подчерта директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Пловдив Надя Танева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина