ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Христо Иванов: Промяната не е само софийска афера

Мисията ни е да осветлим работата на ОбС и да развалим омертата, заяви водачът на листата на Демократична България Йордан Иванов

Иво Дернев

„ Пловдив винаги е бил символ на реформаторски устрем. Даваме партийния и личен интерес назад, защото обществения интерес е по-важен от другите два. Мисията ни е да осветлим работата на Общински съвет и да развалим омертата”, каза на представянето на кандидата за кмет на Демократична България местният лидер на ДСБ Йордан Иванов. Той ще е водач на листата на обединението, следван от председателя на Да, България за Пловдив Веселина Александрова.

”Още в първата седмица, в която Атанас Костов ще седне на стола на кмета, ще извадим документите от транспортния проект,  зоологическата градина и Колодрума. Ще електронизираме всички услуги в общината. Ще създадем малка и компетентна администрация. Имам тежка лична мотивация- мачтата ми за град на свободни хора, които разчитат на себе си. Град, в който законът властва”, каза още Йордан Иванов.

На представянето на фигурите на обединението в предстоящите местни избори присъстваха лидерите и на трите партии в него- ген. Атанас Атанасов, Христо Иванов и Владислав Пенев.

„ Това е коалицията на промяната и това е видно. Това са лицата на промяната. На всички е ясно, че Борисов и Каракачанов са се споразумели вторият да подкрепи Фандъкова, а първият да даде града на Славчо Атанасов. Убедете хората, че Пловдив има нужда от справедливост”, препоръча на колегите си от местните структури на трите партии в обединението Демократична България лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

„Другите кандидати за кметове са хора от аналоговата политика”, посочи към кандидат за градоначалник на коалицията и водачите на листата за общински съветници председателят на Зелено движение Владислав Пенев.

„Ние на национално ниво сме се напаснали. Но тази коалиция трябва да може да работи навсякъде. Тук е първото откриване на кампанията извън София. Тези млади хора застават пред нас по собствен избор. Кой да е кандидатът за кмет на Демократична България и кои да са в листата е решено в Пловдив, а не в София”, каза лидерът на Да, България Христо Иванов. Той допълни, че всички участници в местните избори от обединението залагат на гражданския дълг, а не на партийния или личен интерес.

„Хората ги е страх да се ангажират политически. Модерно стана да се говори колко е лошо да се занимаваш с политика. Това е страшно опасно. Така ще останат само отвратителните в отвратителната политическа култура. Пред вас седи един екип, който успя да договори това, което виждате и да го конструира. Промяната не е само софийска афера. Тя трябва да се случи тук, и във Варна, и в другите градове. Този екип е покана хората да си отворят прозорците. Пловдив е град, който е по-голям от цялата страна. Топката вече е в полето на гражданите да ги подкрепят”, каза още Иванов.

След което се обърна към местните лидери на трите партии. „Днес сте екип. Само така ще можете да продължите от тук нататък. Този град си заслужава всяко усилие и вие сте залога за неговото бъдеще”, каза на по-младите си колеги Христо Иванов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

  1. Мега, ултра, гранд, сюприйм! Страхотен отбор бе хора, направо от вчера усмивката ми не слиза от лицето! Запалихте мозъците на хиляди за един ден! С вас смееее! Пловдив отново има свястна алтернатива! Дръжте фронта и атака на статуквото!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина