АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

Естетичен център „Д-р Гюдюлева” за снимките на Надя Танева: Програмата „Преди и сега” е изцяло благотворителна и за наша сметка

Кампанията ни е насочена към ангажирани жени от различни професии, тъй като много от тези дами трудно намират време за себе си, обясни д-р Лили Гюдюлева

Директорът на „Социално подпомагане“: Не смятам, че съм постъпила нередно и уронващо престижа на институцията, която представлявам

„Програмата „ПРЕДИ и СЕГА” е изцяло БЛАГОТВОРИТЕЛНА. Тя е насочена към жени от различни възрасти,  социални слоеве, с различни проблеми”. Така, в опровержение към Под тепето,  д-р Лили Гюдюлева, управител на Естетичен център „д-р Гюдюлева”, коментира публикацията ни със заглавие „ Шефката на „Социално подпомагане“ с пълна промяна за хиляди левове”. Д-р Гюдюлева подчертава, че директорът на „Социално подпомагане“- Пловдив Надя Танева не е плащала за процедурите, а те са за сметка на клиниката.

„Проектът на Естетичен център „Д-р Гюдюлева”, който реализирахме последната година и половина, включваше промяна на 10 жени на възраст от 25 до 60 години. Нашата идея беше да покажем, че промяната е възможна и красива. Кампанията ни е насочена към ангажирани жени от различни професии, тъй като много от тези дами трудно намират време за себе си, а това рефлектира върху самочувствието и работата им. В проекта се включиха зъболекар, фармацевт, IT- специалист, дизайнер, медицинска сестра и др. Всички специалисти, които участваха – диетолози, инструктори, дерматолози, зъболекари,фризьор, гримьор, фотограф и нашият център, участваха абсолютно безвъзмездно. Всички процедури са за сметка на Естетичен център „Д-р Гюдюлева”, който впрочем  се намира в Пловдив.  Проектът е публичен, както и всички участници в него”, пише в опровержението си д-р Гюдюлева.

Това нещо се случи миналото лято като проект, за което не съм заплащала. Благодаря на клиниката и на д-р Гюдюлева, че ме включи в този проект, тъй като поради многото лични и служебни ангажименти забравяме да обръщаме внимание на себе си.  Не смятам, че когато човек заема държавна служба, трябва да се чувства виновен, че полага усилия да изглежда добре. Още повече, че бях поканена да участвам в едно страхотно предизвикателство, запознах се с много нови хора и не смятам, че съм постъпила нередно и уронващо престижа на институцията, която представлявам, коментира от своя страна директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Пловдив Надя Танева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Благотворителността е насочена към хора ,които нямат средства да си позволят определени неща.Нима госпожа Танева и компания влизат в тази категория?Не наричайте действията си Благотворителност.Да бяхте намерили 10 отрудени жени ,които ходят на работа на смени ,с по 2-3 деца и да им предложите тези процедури.Е тогава бих ви поздравила и бих се възхитила на това ,което правите .А то –какво дъбрали се приятелки и си направили реклама,купонче и раздумка.Чудно!!!

  2. Никой не и гледа в паницата, да прави каквото иска,но не е необходима тази показност,докато много хора мизерстват!А г-жа Гюдюлева да раздаде някой безплатен обяд и да рекламира Танева

  3. Типично по български се гледа в „паничката на другия “ Какво лошо има в това да изглеждаме добре,да се грижим за себе си ?!
    Отговорнистта към самите нас предполага отговорност и към служебните ангажименти.
    Всеки уважаващ себе си човек е длъжен да изглежда добре. Това е уважение и към околните.
    Не виждам какво общо имат процедури за красота,извършени безвъзмездно и в извън работно време с достойното справяне със служебни ангажименти.
    Лесно е да се търси сензация,очерняйки хората……

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина