АктуалноВкусът на градаЗабавлениеНовини

Тони Симидчиева, собственик на хотел – ресторант „Одеон”: Управлението на голям хотелски комплекс е трудно, когато не достига работна ръка, но два пъти по-трудно е да управляваш хотел само с 9 стаи

„Одеон” е „Най – добрият семеен хотел за 2018”

На стилна церемония в „София Хотел Балкан” бяха връчени наградите на БХРА, а сред тях бе отличено и пловдивското бижу – „Одеон”.

Работейки дълги години в туристическия бранш, идеята на Тони Симидчиева да направи нещо свое, е била винаги основен двигател през целия й професионален път. Дълго време тя търси точното място и сменя няколко концепции, докато преди 15 години не открива архитектурното бижу на ул. „Отец Паисий”. Самата тя е избирала с много внимание всеки един детайл, който да допринесе по неповторим начин за чувството, че не си попаднал в някой голям безличен хотел, а в място с личен почерк и характер.

След като бе запитана от нашия екип как би коментирала признанието г- жа Симидчиева беше кратка и ясна:

Убедена съм, че има още много други хотели в България, които заслужават тази награда, но ние имаме честа, да сме удостоени с нея тази година. Управлението на голям хотелски комплекс е трудно, когато не достига работна ръка, но два пъти по-трудно е да управляваш хотел само с 9 стаи. Няма мениджър, директор продажби, пиари, фирмени адвокати, даже понякога рецепционист, камериерка, че и общ работник. Всичко това е събрано в един човек – собственика на хотела. Преквалифицирахме децата, от висша математика във висша кулинария, от микро икономика до микро кухня, от юрист в рецепционист и така оцеляваме в тази криза за квалифициран персонал! Така се става номер едно!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина