ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Гигантски омагьосани балони и страшни рисунки в Mall Plovdiv за Halloween

Тиквите са издълбани, костюмите са подготвени и вече всички очакват с нетърпение най-страховития ден от годината

Зли духове, страховити зомбита, кръвожадни вампири, вещици и приказни герои ще излязат от скривалищата си, за да завземат улиците на Пловдив. За всички, които са подготвили страшните си костюми и обожават маскирането, от Mall Plovdiv са се постарали с много изненади. Най-нетърпеливите могат още от 12 часа да се възползват от страшен грим, предоставен от професионален гримьор на CIPRIA, напълно безплатно. Преобразяването ще продължи до 20 часа на партера пред централния вход.

А след края на работния ден – от 17 до 20 часа, на третия етаж до зоната за хранене, аниматорите от Щура лаборатория са приготвили страхотен Halloween кът. Там ще може да се сдобиеш със страшна рисунка по лицето и да вземеш участие в най-новото им шоу, влизайки в гигантски омагьосан балон.

Преживяването ще бъде запечатано в снимка от фотографа на търговския център, която ще бъде принтирана като специален подарък за посетителите.

За да се потопиш във вълшебството на празника, просто вземи детето си на 31.10 и се пресъединете към забавлението в Mall Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. В най-българския празник – ТИКВЕН ДЕН – ще има грандиозно, омагьосано, страшно тиквено щастие за всички тиквеници и малките им тиквенченца…
    апропо, защо Мол Пловдив не го построиха като огромна тиква…не е късно, може… една-две обществени поръчки и ще стане…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина