Цветан Цветанов: Нито аз, нито Москов ще сме кандидати за президент

Власт Избори 2021 Новини

“Голяма част от Инициативния комитет на Радев са принадлежали към бившата Държавна сигурност”

“Нашият кандидат ще бъде с десен профил, без политическа обремененост”

Голяма част от Инициативния комитет на Радев са принадлежали към бившата Държавна сигурност. Смятам, че е недопустимо и голям гаф. При Герджиков пък не е нормално да представи Инициативния си комитет след номинацията, това е обратна теза. В момента излиза, че нещо покрито за обществеността се е случило. Това каза в „Офанзива с Любо Огнянов“ председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов.

Знакови имена от Пловдив зад кандидатурата на проф. Герджиков

Според Цветанов много важно е какво ще направи ДПС.

„С обединението между КОД и Републиканци за България в Коалиция „Национално обединение на десницата“ искаме да направим силно дясно консервативно обединение. Неправилно е да се опитват да размиват тази координатна система – ляво и дясно. Имаме сериозни обаждания от хора, които ни подкрепят“, подчерта той.

По думите на Цветанов Радев управлява еднолично страната с назначаването на служебния кабинет.

Ще имаме своята президентска двойка, но нито аз, нито Москов ще сме кандидати за президент. Нашият кандидат ще бъде с десен профил, без политическа обремененост“, уточни Цветанов.

„Има две очертали се силни кандидатури – на Радев и на Герджиков. Добра ще бъде и кандидатурата на Лозан Панов, заедно с нашата това ще бъдат 4-те кандидат-президенти, които действително ще направят по-интересна кампанията“, заяви председателят на Републиканци за България.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.