Архитектурното бюро на Петър Диков изготвило интериорен дизайн за Хилтън на „Одрин 8”

Градът

Това се е случило през 2013г.

На интересен интериорен проект попадна Под тепето днес. Става въпрос за идея за вътрешен дизайн, изработен от архитектурното бюро на бившия главен архитект на София Петър Диков- „Проарх”. Екипът му е разработил визуализация за фоайето, заведенията и апартаментите за хотел Хилтън в Пловдив на улица „Одрин 8” през 2013г. Това е поредно доказателство, че собствениците на тютюневия склад „Ориента”, паметник на културата според МК, са работили здраво по проекта си в цялостната му форма, сигурни в това, че пречки при реализирането му няма да има. Дали в настоящата ситуация интериорните идеи на проектантския екип арх. Мая Йовчева, арх. Моника Иванова, арх. Райна Янакиева, арх. Радосвета Едрева, арх. Антония Петрова ще бъдат реализирани- не е ясно.

Споделете ни във:

10 коментара за “Архитектурното бюро на Петър Диков изготвило интериорен дизайн за Хилтън на „Одрин 8”

  1. Оранжевите на първата снимка не са – Ок. Незнам защо и поради каква причина, дали целият интериор или само столовете или може би техния цвят – но нещо ми напомня, или на ресторант или стол за хранене , на висше учебно заведение от 80 – те години.

  2. Това съвсем не е най-лошият софийски проект за Пловдив, още повече, че няма да го бъде. Ами двете базилики, възелът на Водната, новият мост с левите завои, Скобелева майка, пеещите фонтани с откритите черни тръби.

  3. …а уж говорим за децентрализация в държавата. Но мисля, че се подценява духът на пловдивчани, на който “столичани” могат само да завиждат. Ако ги и върнем в най-стария град в Европа, за да го съхраним, ще бъде чудесно. Моля, господа безидейни софийски “дейци”, бъдете просто добри туристи.

  4. . Всички от другите трябва да се подкрепяме .. Моят призив от този бряг е , веднага да се самосезираме и обърнем! Стига с тези варварщини искаме контрол , искам Аз !

  5. Аз ви казах!!! Не мога да разбера защо има такива Архитиквкти! Първо онези от Пловдив които не знаят как аз и моя екип бихме направили уникален проект на това место, а сега и това бюрце което изпроектира всичко кръгово в София! Моля да им бъдат взети лицензите веднага! Трябва да оглавя комисия за проектирането. Не може повече така ! Р. Канев моля да ме подкрепи

  6. Ебасимо!!! Поне да бяха го дали на ПлоВдивашките архитект чета, това е брутално ! Особено за шопско бюро ! ДикОффффффф

  7. Интересното, а за запознатите не е интересно, а банален факт, е, че към този период Петър Диков НЯМА ПРАВО НА ПРОЕКТАНТСКО БЮРО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.