ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
МненияПод ножа

На “Чистота“ не ѝ дреме кой е Роджър Балън

"Нема значение, не мое да лепи на стълба", отсича чистачката

Няколко часа, след като градът се събуди с въпроса „Кой е Роджър Балън?“ част от черно-белите провокативни фотографии на американеца от Южна Африка бяха обелени и изхвърлени в кошчетата в пешеходната зона на квартал Капана.

Анти арт акцията бе дело на момичетата от Общинско предприятие „Чистота“, които съвестно си гледаха работата.

На въпрос на минувач, защо ги махат и обяснение кой е Роджър Балън, работничка със зелена манта отвърна „Нема значение, не мое да лепи на стълба!“ И добави, че после шефа на нея ще ѝ се кара.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Когато имаш имот в Капана и решиш едно нещо да сложиш, правиш проект, плащаш хиляди на архитектите и разни по веригата, после чакаш с месеци одобрение от Паметници на Културата и Община Пловдив. Но знаменца, афишчета, скара-бира, графити по чуждите къщи…. МОЖЕ. Щото сме приятели с кметчетата. Пък те- Ентелегенти! Ниво!

  2. И Ние така смЕтаме, драги софийски ИНГИЛИЗАТОРИ, че не може варварски да си лепите безобразната пропаганда по стените и по сълбовете на Градо. Ако не ви ‘аресва – ‘оди си обратно у Коньовица, Sofia Design Week / Sofia Architecture …/ Sofia Dance … „Пловдив За ЕДНО“. Майните НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ да ви се прекланяме пред вашите кумири и идоли

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина