ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

В „Централен“ облагородиха голямо междублоково пространство

Голямо междублоково пространство, заключено между булевардите „Христо Ботев“, „Санкт Петербург“ и „Източен“, вече е благоустроено.  Като част от строителната програма на район „Централен“ са изградени улично осветление, подпорни стени и алеи, оформени са много паркоместа, поставени са пейки, извършени са подготвителни дейности на определени зони, които наесен да бъдат озеленени.

„През миналата година по програмата на Община Пловдив тук бе изградена детска площадка, която отговаря на всички съвременни изисквания. По молба на майките около нея монтирахме допълнително осветление“, заяви кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.

Днес той посети мястото и разговаря с жители от съседните блокове, с които набелязаха следващи дейности. Заедно с един от най-добрите майстори-ножари в България Кирил Коликов, чието ателие се намера в съседство, обсъдиха възможностите за монтиране на помпа за напояване, както и допълнителното озеленяване на пространството.

„Инициативността на жителите е много важна, защото от тях получаваме най-точна информация за техните нужди и предпочитания при благоустрояването на зоните пред домовете им“, подчерта районният кмет Георги Стаменов.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина