ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияНощна смяна

„Фортисимо“ разби представите за класически симфоничен концерт (ВИДЕО)

„Фортисимо фест“ отбеляза ударен старт на представленията, които предстои да видим на сцената на Античния театър. Малки и голи се събраха, за да се насладят на великолепното събитие, а то беше повече от това – удивително начало!

Диригентът Максим Ешкенази, заедно със софийска филхармония облякоха посетителите в най-красивите дрехи – тези на любовта. В първата вечер от феста бе представен спектакълът “Love story”, който съчета много любими произведения не само под едно небе, но и на обща сцена. Юлиан Вергов и Ана Пападопулу представиха част от „Ромео и Жулиета“, докато оркестърът свиреше увертюрата на Чайковски, носеща името на трагедията на Шекспир. Театър и музика се съчетаха, за да накарат публиката да настръхне от удоволствие, наблюдавайки случващото се на сцената.

Специално за събитието пристигна френският китарист Емануел Росфердер. Звуците на акустичната му китара съвършено си партнираха с музиката на софийската филхармония. Не талант, а Бог на китарата е Емануел и никой не се изненада от бурните аплодисменти, които следваха след всяко едно от изпълненията му.

С огромно удоволствие и изненада на сцената се появи и Адриана Николова – Печенката. Младата дама показа, че бийтбоксът не е само уличен, а умело може да се съчетае със симфоничната музика и медените звуци на акустичната китара на французина…

Целия текст, още снимки и видео от събитието можете да видите в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина