ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Музикантите на Лили Иванова със специална кулинарна изненада преди националното й турне

Поп иконата им върна жеста като им приготви любимите си печени яйца

Броени дни преди началото на националното си турне, музикантите на Лили Иванова й направиха истински сюрприз като я поканиха на вечеря, приготвена лично от тях. Инициативата се оказа изключително изненадваща за поп певицата, но в характерния за нея стил, тя успя да отвърне достойно и да им върне жестта с лично приготвяне на любимите си печени яйца.  

Събитието бе заснето в специално видео, създадено с подкрепата на спонсора на турнето Лидл България – „КуLIнарна изненада”.

В „КуLIнарна изненада” усилия обединяват всички музиканти, които ще видим на сцената с Лили Иванова в националното турне от 11 до 20 септември като една от локациите на поп иконата ще бъде и Пловдив. Певицата ще зарадва филибелии с концерт на Античния театър.Във въпросното видео пък се разкрива непознатата страната на момчетата, които се раздават и творят в кухнята като истински артисти, решили да впечатлят музата си.

Всеки от тях е решен да приготви ястие, което не само умее, но и би се харесало на Лили Иванова. Росен Ватев (ударни) залага на класическа сьомга със зехтин и подправки, печена на фурна. Звукоинженерът Ангел Попов се спира на традиционни печени чушки с доматен сос, докато Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон) пресъздава семейната рецепта за погача. Изненадата продължава с оригиналната рецепта на китариста Ангел Дюлгеров за надупени картофи и собствената интерпретация на Веселин Веселинов – Еко (бас) за хумус без тахан и без чесън. Цигуларят Орлин Цветанов нанася последния щрих в кулинарната изненада с любимата си бисквитена торта.

Повече може да прочетете на КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина