ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Пистолет и сблъсъци на Лаута

Антон Генадиев изненадващо се появи на стадион Локомотив

Въоръжен мъж, който придружаваше финансовият директор на Локо Диян Станев, бе отведен от полицията

Агитката на Локомотив става твърда опозиция на ръководството на отбора, което днес удари политическа метла в клуба и се обяви в подкрепа на управляващите. Такива са настроенията след тазвечерното напечено събрание на феновете, които доведе до сблъсъци с финансовия директор Диян Станев и няколко здрави момчета, които го придружаваха.

 Напрежението започна да се покачва още преди обявеното начало на сбирката, тъй като на Лаута имаше засилено полицейско присъствие. Двадесетина служители на реда в униформи бяха заели две позиции в спортния комплекс- пред главния вход към стадиона и край официалния под централната трибуна. Феновете започнаха да се събират и в 18.30ч. вече наброяваха стотина. ДПС ли ще ни прави на маймуни. Няма да стане тая, категорични бяха те. Привържениците на Локо възнегодуваха срещу политическата чистка и официалната позиция на ръководството, с която то застана твърдо зад правителството на БСП и ДПС. Първоначалните нерви бяха срещу полицейското присъствие. Тук сме заради обществения ред, обясняваха ченгетата. Ние имаме частно събрание, всяка седмица го правим, защо точно днес сте тук. По чия заповед, подвикваха към униформените запалянковците. В следващия момент един от тях потърси по телефона финансовия директор Диян Станев и му нареди веднага да се появи на стадиона, за да им разясни ситуацията. Тонът му бе застрашителен, което вероятно е накарало Станев да вземе предпазни мерки. И да се появи на стадиона 15 минути по-късно с личния си фолксваген, но ескортиран от Ауди А 8, пълно със здрави типове. Те слязоха от колите, след което мъжът, който се бе обадил на Диян, бе привикан по име. Двама души го обградиха, а това доведе до сбутване.

Пистолет, единият има пистолет, чу се да вика някой. Тогава се намесиха и униформените, които седяха наблизо. Те изведоха от групата сбутващи се едър мъж в черно, под чието яке явно е имало оръжие.  

Какво искате от мен бе, момчета. Аз съм един от вас. Нямам нищо общо с тази ситуация, обясняваше Станев. Защо дойде с охрана, като си един от нас, питаха го феновете. Те на висок глас изразиха безпокойството си, че стават част от политическа игра, в която нямат намерение да участват. Кой написа това изявление в защита на правителството, питаха те Станев. Той не знаеше. След като страстите се поуспокоиха част от представителите на агитката и финансовият директор на Локо влязоха в конферентната зала за разговор. Вътре медии не бяха допуснати. Там със Станев влязоха и част от мъжете, с които той дойде. Един тях бе Антон Генадиев.

Според присъстващи е настанала говорилня, която не е родила нищо. Очаква се феновете да излязат с декларация утре. Диян Станев си тръгна, след като единствен отнесе гнева на агитката, тъй като Коко Динев не се появи въобще, за да даде отговори на задаваните въпроси. Мъжът с пистолета бе отведен от полицията, като според запознати оръжието в кобура му е законно.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. антон като протеже на жоро илиев е един от спонсорите на локо и коко а и е замесен във уредените мачове на локо има да наваксва бая парички от загубите по времето на герб иначе какво ще прави той на стадиона по това време

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина