ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЖивотЗабавление

Маркираха границите на паркинга под Пеещите фонтани

Искаме да покажем, че съоръжението няма да доближава дори дървета, каза арх. Прокопиев

Това е рекламна акция на общината, коментира Георги Сербезов

Image title
Служители на общинско предприятие Жилфонд очертаха сини контури в бетонното корито на Пеещите фонтани днес. Те изобразяват точните граници на паркинга под шадравана, който е включен в проекта за реконструкция на Цар Симеоновата градина. Противниците му алармираха, че това е контраакция на тяхната от преди месец, при която със зелена боя те очертаха границите на градината- паметник на парковото изкуство.

Image title
Обозначихме границите на паркинга, за да онагледим на всички, които се интересуват от проекта, как съоръжението под земята няма да е в близост до нито едно дърво и по никакъв начин няма да влияе на зеленината в парка, отбеляза авторът на проекта арх. Петко Прокопиев.

Image title
Това е една рекламна акция на общината, за която аз и всички плащаме. Гледам на това творчество като едно хармонично продължение на нашата акция- ние маркирахме границите на парка, те маркират границите на паркинга, коментира само един от основните противници на идеята за подземно съоръжение под Пеещите- инж. Георги Сербезов. Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина