ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Цветан Василев захапа Узунов: Защо политизирате дербито?

Босът на Ботев захапа директора на Локо заради фенските позивни с името му

Image title
Защо позволявате да манипулират политически привържениците ви?, попита банкерът и собственик на Ботев Цветан Василев административния директор на Локомотив Атанас Узунов след откриването на извънземната спортно-възстановителна база на канарите в Коматево днес. Разговорът между боса на КТБ и общинския съветник от ГЕРБ бе неофициален, на по чаша шампанско след церемониалното рязане на лентата. Двамата бяха обградени от оперативното ръководство на Ботев, кмета Иван Тотев, заместниците му и близки до Василев хора. Човекът с парите в Ботев очевидно е силно озадачен от атаката на черно-белите фенове на дербито през уикенда, които вдигнаха няколко транспаранта с името му. Защо го позволявате. Виждал съм лика и името си по трибуните и не мога да разбера защо, тъй като тези хора не ме познават, не знаят какъв съм. Манипулират ги политически. Някой го прави, вмъкна сериозната тема в разговора Image title
Василев след кратки коментари по повод комплекса и екстрите му. Узунов вдигна рамене и върна няколко реплики като категорично отрече някой да се опитва да манипулира и феновете. Заговори се, че политизирането пречи на футбола и на пловдивското дерби. После се мина на по-ниски децибели, тъй като репортерите наоколо наостриха слух. В напрегнатата дискусия се включи и президентът на Ботев Юлий Попов. 

В крайна сметка дебатът бе затворен с усмивки и наздравица, след което Цветан Василев се отдели с кмета Тотев на разговор в жълто-черното заведение в спортната база.

Всичко за откриването на уникалния комплекс четете в Под тепето след малко!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина