ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Мирослава Кацарова с ново звучене в U P.A.R.K.

Image title
В края на януари Мирослава Кацарова ще зарадва почитателите си в Пловдив с нов прочит на композициите в албума й “Vuelvo al sur”. Принос за различното звучене на музиката й имат пианистът Мирослав Турийски и перкусионистът Младен Димитров, познат на клубната публика и като DJ Mr Moon.

Двамата музиканти са създали специален аранжимент на песните от албума на Мирослава, който преобразява и обновява звученето на “Vuelvo al sur” изцяло. В това могат да се убедят приятелите на нежния латино джаз утре вечер в галерия U P.A.R.K. в Пловдив. Концертът е с начален час 21:30.

От няколко години Мирослав Турийски работи с Теодосий Спасов и Петър Салчев. В родния си Пловдив, той е преподавател в Музикалната академия. Все по-често пианистът концертира с различни европейски музиканти на международни сцени.
    
Ремиксите на Младен Димитров пък звучат в редица европейски държави. Освен съвместни проекти с много български изпълнители, зад гърба си DJ Mr Moon вече има успешни колаборации с различни чуждестранни артисти. Младен комбинира перкусиите с диджей сетовете по най-добрия начин. На предстоящия концерт в Пловдив, например, той ще свири акустично електронно генерирани бийтове, което придава на музиката съвсем нов облик.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина