Актуално

Мария Каварджикова дава автограф върху хартиено корабче

Image title
„На Илияна с обич“ написа не върху програма от спектакъла, а върху корабче от хартия актрисата Мария Каварджикова. Тя даде нестандартния автограф на своя почитателка, която я чакаше на излизане от представлението „Вълните“ на Народния театър снощи. Актрисата сама сгъва от лист от тетрадка корабчето в постановката и реши на него да сложи парафа си за радост на своята фенка. Приятели и роднини на Каварджикова я затрупаха с букети за страхотното й превъплъщение.
Самият автор на пиесата Арлет Ричи е режисьор на спектакъла, в който участваха още Юлиян Вергов, Ивайло Герасков, Снежина Петрова и Рени Врангова. „Чисто човешките чувства – меланхолията и носталгията, са без значение и тежест, ако си спомняме заедно с приятелите за времето, когато сме споделяли всички. Но ако един от тях умре, се появява нещо невъзможно за споделяне – негово умиране“, казва авторът.
Вергов се подкрепи преди спектакъла със салата от белени домати и козе сирене, пилешко върху плоча с медено сос. След представлението по традиция той бе атакуван от фенкиImage title
. Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина