ГрадътНовини

Открива се международното изложение „Световно образование“ в „Гранд хотел Пловдив“

На 7 октомври, 2019 г. (понеделник) в „Гранд хотел Пловдив“ от 10 ч.  се проведе най-голямото международно консултантско изложение в региона – „Световно образование“. Форумът дава началото на кандидатстудентската кампания за западни университети за следващата академична година, където сроковете за кандидатстване са по-ранни. Специализирани центрове ще подготвят кандидатурите на  ученици за дестинации като Великобритания, Холандия ,Дания, Германия, Австрия, Франция, Испания и Италия.

Акценти в програмата ще бъдат образованието по време на Брекзит – какво се случва с учението в Обединеното кралство, как да планираме и подготвим финансирането на образованието в чужбина и как младите студенти да открият своята мечтана професия чрез кариерен център. Сред другите теми са – избор на академичен или практически университет в Холандия, какви са възможностите за образование в САЩ и Канада през фондация Фулбрайт и възможности за езикови курсове в Испания, Швейцария, Германия и Великобритания.

В рамките на събитието най-големият технлогичен център за деца у нас и Източна Европа „Музейко“ ще представи своите интерактивни програми.

 Изложението Световно образование в България  се посещава от над 3000 семейства с деца във възрастови групи от 8 до 18 години, кандидати за образование в чужбина.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина