АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (18-20.01)

Този уикенд ще слушаме фънк, ще танцуваме суинг и ще се върнем 10 години назад във времето

Снимка: szopskasalata

18 януари

Atanas Popov at BALLY CLUB

В петък настроението ще бъде приповдигнато, защото младият и талантлив диджей Атанас Попов има имен ден! Той ще ни представи своя позитивен и празничен диджей сет, в който ще чуете ритмичен Groovy Tech, достигащ до Underground и Tech House звучене.

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

Острото/Културното

Дойде време и за първата порция Остро парти за 2019! И тъй като тази година е специална, ще действаме с по-културна тематика. Поне този път. Музиката както винаги ще е в ръцете на Hilla, а напитките – от ръцете на Мишо. И за да се получи остро, останалата част я оставяме на вашето въображение.

Бар „Пощата“
20:30 часа

Funky Sailor with Fukko

Ще празнуваме Насковците със Sailor Jerry и фънк от Fukko. Любимият ни спайс ром, кръстен на татуиста-моряк Джери, този петък е на специална цена. Fukko е заклетият меломан, с който често лудуваме на партитата Discotheque, а сега ни е подготвил много фънкария!

Gingertale
21 часа

Swing Zoo Party

Calling All Party Animals! Слагайте еленските рога, котешките уши или енотските маски. Този петък ще има зоологическо суинг парти на Rhythm Raccoons!

Ще подгреем в 21:30 часа с безплатен Fun Moves Workshop, отворен за всички нива. На него ще се заредим с нови интересни суинг движения, с които да се забавляваме още повече на дансинга.

Както винаги, най-опитният пловдивски суинг DJ Богдан Ковачев ни е подготвил специална селекция от танцувални и заредени песни.

Bee Bop Café
21 часа

Какво още се случва този уикенд, вижте в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина