АктуалноГласовеИзбориМненияНовини

Има победител в състезанието „Най-безумно обещание за Пловдив“

Кметът Иван Тотев с коментар за класацията

Таня Грозданова

Репортер на Под тепето видя настоящия градоначалник Иван Тотев да се забавлява с предизборна листовка и му зададе въпроса „Кое, според Вас, е най-интересното обещание, което чухте в кампанията, от кандидат за кмет на Пловдив?“.

„Последната листовка, която видях преди малко. Тя е култова! (бел.авт.: става дума за листовка с програмата на Християндемократическата партия на България) Това е нов участник, който дава едно вече по-високо ниво – безплатни детски градини, безплатно каквото се сетите. Може би накрая и ще дават заплата на гражданите. Аз поне не дочетох листовката. Накрая пловдивчани ще бъдат на заплата към Общината.

За мен №1 в безумните предложения, до преди малко, беше от кандидата на „Да, България“, който искаше да разкопае Главната и да сложи стъклен под, и да гледаме Римския стадион. Това беше най-безумното! Човек трябва да има базови познания и да знае, че Римският стадион в средата си е бил пръст. Разкопаваш Главната и отдолу има пръст, но преди това има едни канализационни колектори, които обират обратните води на всички сгради.

Сега се сещам, че имаше една инсталация на Давид Черни и това нещо се броеше за модерно изкуство. С това си предложени от „Да, Бългаия“ може да са гонели сферата на модерното изкуство,“ коментира кметът Тотев.

По думите му, има две седмици, докато бъде определен победител и в това прекрасно състезание за най-безумно обещание на Местни избори 2019.

Продължава състезанието, заключи градоначалникът.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

  1. И пуска в работа всички негови, роднински и приятелски фирми, преасфалтиране на най-гладките без грам дупка части от шосета, като Асеновградско, Кукленско-още недовършено от лятото и се чудим : как се отпускат по 6млн.лв., а тя работата и за 1млн.не струва. Девизът всъщност: РАЗЛИКАТА, РАЗЛИКАТА, РАЗЛИКАТА…..

    1. И пуска в работа всички негови, роднински и приятелски фирми, преасфалтиране на най-гладките без грам дупка части от шосета, като Асеновградско, Кукленско-още недовършено от лятото и се чудим : ка се отпускат по 6млн.лв., а тя работата и за 1млн.не струва. Девизът всъщност: РАЗЛИКАТА, РАЗЛИКАТА, РАЗЛИКАТА…..

  2. Има и по-безумни – копаене на една дупка срещу пощата в която се търси дипломата на кмета, направата на склад за мозайки срещу католическата църква и подаряване на улица от единия брат георги тотев на другия брат иван тотев.

    1. Хаха, чудесна идея. Направо да започнем с отчуждаване на имоти по Главната, ще ни трябват около 500 милиона евро, после за да не е прекалено слънчево на изцяло разкрития стадион, можеем да си направим басейн в него. И тогава ще рекламираме Пловдив като Града на плувният басейн.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина