Какво да правим в Пловдив през уикенда (09-11.03)

Живот

Температурите се повишиха и на нас не ни се седи вкъщи. Този уикенд ще учим уиски японистика и суинг хореографии, а музикалната програма е толкова богата, че се чудим как да огреем навсякъде

 

Снимка: veronique.ivanova

9 март

Timoshenko

Константин Тимошенко, базираният в София диско агент от Казахстан, каца отново във Фарго с впечатляващата си колекция от грамофонни плочи, пълна с любими класики и редки бижута. Очертава се една подобаващо раздвижена петък вечер!

Клуб Фарго
21 часа

Нощта на 'The Police' в Bee Bop Café

Три лица на видима възраст между 30 и 40, познати на органите на реда, с тежко музикално минало, са забелязани да репетират музиката на една от най-великите банди в историята на бандите, а именно The Police.

Източници твърдят, че замислят експлозия на хитове в популярно пловдивско заведение.

Bee Bop Café
21.30 часа

Absinthe Fever

Понеделник отпразнувахме международния ден на абсента. Уикенда продължаваме със специални оферти на бара!

Absinthe House
21 часа

BG party with Zaikov & Edit

Ако още не сте чули новата формация MixMe, този петък е моментът, в който трябва да се запътите към Vintage House и да чуете на живо Георги и Едит.

Vintage House
21 часа
Вход свободен

Вечер по "уиски японистика" или всичко за японското уиски

Кой казва, че ученето е нещо лошо!?

СандъкЪ ни кани на "уиски японистика" или всичко за японското уиски и са подбрали някои редки уискита , които да обсъдим на по чашка:
Yamazaki
Hibiki 12 YO
Hakushu 12 YO
Аkashi
Nikka
Togouchi
Chita
Hibiki

СандъкЪ
20 часа

Краят на Европа a.k.a начало на срещата From Matera to Plovdiv

Коя емблематична фигура за Вас е символ на Европа? Кое е мястото, което асоциирате с Европа? Какво Европа може да направи за Вас? Какво Вие може да направите за Европа? Кои са границите на Европа?

Днес в пространството на Отсреща ще се срещнем с Микеле и Фабио Il pignone viaggiatore – Voyage au bout de l'Europe, които превърнаха карането на колело в изследователско пътешествие.

През август 2017 г. те тръгнаха от Матера и преминаха през територията на 6 държави, задавайки тези 5 въпроса на случайни жители и търсейки отговорите им за мястото на Европа в живота на всеки. Сега те се връщат обратно по пътя, за да споделят впечатленията си, да разкажат за срещите си и да покажат видео репортажите, които направиха.
Работен език на срещата: английски.

Отсреща
18 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.