ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ВластГрадътИзбориНовини

Славчо Атанасов: 80 % от пловдивчани не подкрепиха ГЕРБ – алтернатива има

„80 на сто от пловдивчани не подкрепиха ГЕРБ – алтернатива има. Ще разчитам на всички мои съграждани, които искат да променим сегашният порочен модел на управление. Ще разчитам на всички, защото подкрепата досега е показала, че съм типично мажоритарен кандидат“. Това каза пред телевизия Bulgaria on Air кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов.

Той заяви своята увереност в неделя, на балотажа пловдивчани да излязат да гласуват, особено след скандала с манипулациите с екзитполовете, избухнал на първи тур.

„Аз не съм се съмнявал, че отивам на балотаж. Знаех, че тези екзитполове са пробити, неверни и фалшиви. И знаех това от срещите си с хората – те са най-добрата социология“, подчерта Славчо Атанасов.

Той припомни как на балотажа през 2015 г. през целият ден се е сочело, че кандидатът на ГЕРБ тогава го води с 12 %. „После се оказа, че разликата между нас е едва 0, 4 %, посочи Славчо Атанасов.

Славчо Атанасов заяви, че ако получи доверието на съгражданите си – ще управлява с представителите на всички в Общинския съвет. И с гражданите – възстановявайки Гражданските и Експертни съвети. „Искам да видя кое ще е това мнозинство, което ще се изправи срещу добрите решения за града в местния парламент. Нали за това ни избират – да работим за града си“, реагира Славчо Атанасов.

По думите му има много примери в българската история – кметът да управлява без „свои“ съветници, когато работи за града си. „Бойко Борисов в първия си мандат управляваше без нито един общински съветник. Но управляваше не зле София. Най-великият пловдивски кмет Божидар Здравков, признат от всички също е управлявал без мнозинство“, посочи Славчо Атанасов.

На въпроса дали пловдивчани ще му повярват отново, за да успее да стопи разликата от първи тур Славчо Атанасов отговори: „Пловдивчани и досега са ми вярвали. Защото бях почтен кмет. Бях близо до хората. Обществените поръчки, които съм правил бяха прозрачни и нямаше корупционни скандали. Управлението в Пловдив беше коренно различно от модела, който се наложи в последните осем години“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Само Славчо може да спре бандитите на герб в Пловдив. Кой друг ????? Каназирката ли , която вечно играе с тях или ЧОВЕКА НА ГЕРГОВ , КОЛЬО РАДЕВ , КОИТО СЪЩО ИГРАЯТ С ГЕРБ. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ.САМО СЛАВЧО МОЖЕ ДА ИЗМЕТЕ , ТАЯ КРАДЛИВА ПАСМИНА ОТ ПЛОВДИВ. ЗАТОВА ВСИЧКИ НА УРНИТЕ В НЕДЕЛЯ.

  2. Алтернатива винаги има..но не е Славчо Атанасов…ВМРО е съучатник на ГЕРБ…така че, дали е Атанасов или Димитров, все тая…ще продължава екологичната, инфраструктурната, здравната, образователната и всички останали, разруха на Пловдив…като следствие от разрухата на държавата…безизходно

  3. АМА ИМА ВТОРИ ТУР. ТАМ ПО КЪСНА ДОБА ПАК ЛИ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТЕ ПРОТОКОЛИ .ТОЯ ПЪТ ВНИМАВАЙТЕ, ЧЕ ЗА ФАЛШИФИКАТОРИТЕ НА ВОТА НА ХОРАТА КЮТЕК ЩЕ ИМА.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина