ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
НовиниСъдТемида

Прокуратурата обжалва пускането под гаранция на Румен, обвинен за убийството в Столипиново

23-годишният Александров бе освободен от ареста срещу 5000 лева, в момента е в болница

В последния ден от годината Пловдивският апелативен съд ще разгледа дело, образувано по протест на прокуратурата срещу отказа на Окръжния съд да вземе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Румен Александров, на 23 години. Той е обвинен в това, че на 21 декември 2019 г. в гр. Пловдив умишлено е умъртвил Митко Иванов.

Припомняме, че 26-годишният Иванов бе наръган смъртоносно във врата с нож, след скандал за жена по обяд на улица „Батак“. След убийството Румен се опитал да избяга, но беше заловен от служители на Шесто РУ.

Преди дни Пловдивският окръжен съд остави без уважение искането за постоянен арест на Александров и му наложи мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 5000 лв., която трябва да бъде внесена в 15-дневен срок. Тогава стана ясно, че Митко Иванов е бил инициатор на скандала, че Александров е настанен в болница, а състоянието му не е добро. Той също е бил ранен тогава.

Мъж е убит при скандал в Столипиново

Четиричасова спецоперация на полицията в Източен, след убийството в събота

Снимка на корицата: архив/Началникът на VI-то Районно управление на полицията в Пловдив Николай Кирков по време на брифинг на местопрестъплението

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина