Дъщерята на Орхан Мурад изяде хляба на Лора Караджова

Светска хроника

11-годишната Сузи диша във врата на бременната блондинка

По какво си приличат рокаджията Данчо Караджов от „Сигнал” и царят на фолк баладите Орхан Мурад? По талантливите си щерки, разбира се, които вече са в пряка конкуренция за титлата принцесата на рап музиката у нас. Новината гръмна в шоуто Plovdiwood, което се излъчва в ефира на DCTV.

Орхан Мурад гордо обяви, че дъщеричката му Сузи ще прави кариера в хип-хопа. „Няма да става чалгаджийка”, подскочи таткото, говорейки за плановете за момиченцето. Тя не само записва ударно парчета, но и блесни на сцената. След последните участия на малката рапърка е на благотворителния концерт в полза на 16-годишната Кари, която беше ударена на автобусна спирка. По всичко личи, че звездната кариера на Сузи тепърва предстои, а Лора Караджова и Сантра трябва да внимават да не бъдат детронирани.

Гласови данни демонстрира и още един член на семейство Мурад. Мама Шенай пее за първи път в дует със съпруга си Орхан. Песента се казва „Един живот“ и още когато чула текста, Шени била категорична, че мъжът й няма да пее песента с друга жена, разказва Орхан. Така заснели „Един живот“ през най-студения ден тази зима. Сценарият на клипа също е неин, а идеята й е реализирал режисьорът и оператор на „Господари на ефира“ Димитър Димитров, който също гостува в шоуто Plovdiwood. През лятото тандемът Орхан и Митко ще има особено приятна задача – да клипират новото латино парче на певеца не къде да е, а в Дубай. Докато това се случи, изпълнителят на „Хиляди слънца“ със сигурност няма да стои със скръстени ръце – недовършена седи на нощното му шкафче автобиографичната му книга, призна той пред водещия Стелиан Димитров. 

Споделете ни във:

1 thought on “Дъщерята на Орхан Мурад изяде хляба на Лора Караджова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.