Томас Лафчис: Шефовете на БФС трябва да се махнат възможно най-скоро

Спортен Пловдив
Под Тепето

Image title
Томас Лафчис прогнозира победа за Локомотив на финала за купата срещу Лудогорец. Бившият биг бос на Левски бе в Пловдив днес. Локомотив имат добър и балансиран отбор. На Лудогорец ще им е трудно- отборът няма опит и нужната организация и просто не е на нивото на Левски и ЦСКА: Футбол в Разград няма, това не е Ботев или Локо, на които на мач ходят по 10 – 15 хиляди, каза един от най- колоритните футболни президенти в новата спортна история. Лафчис прогнозира хикс или победа за Левски в предстоящото вечно дерби срещу ЦСКА в неделя.
Той призна още, че е грешка махането на Николай Костов и за Левски е по-добре да не се класира за Европа, а повече да се концентрирa върху школата си, за да има балансиран отбор от свои кадри. Най-добрият вариант според него в момента е в Левски да дойде треньор от чужбина, който да бъде оставен да работи по неговите си методи.

Бившият президент на сините разкри още, че управниците на родния футбол от БФС трябва да се махнат възможно най-скоро. Сегашният наставник на националния отбор Любослав Пенев ще попадне в капана им и ще се провали, защото те си мислят, че са вечни, а в работата им няма никакво развитие, подчерта екс футболният бос.

За скандала между две от легендите на Левски Георги Иванов – Гонзо и Наско Сираков, Лафчис каза, че е катастрофален за Левски. По този начин се феновете се настройват един срещу друг и се съсипвала атмосферата в отбора, е мнението на Томас.

Лафчис бе в Пловдив, за да награди участниците в турнир по мини футбол, който се проведе на игрище Селект.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.