Христо Стоичков: В лицето на Иван Тотев и ГЕРБ виждам новото креативно и смислено управление на Пловдив

Спортен Пловдив

Image title
Легендата на българския футбол Христо Стоичков в специално писмо изрази подкрепата си за ПП ГЕРБ и кандидата за кмет Иван Тотев.  В писмото се казва:
„УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
За съжаление Пловдив вследствие на тройното управление изостана от градове като Варна и Бургас. Досегашният кмет Славчо Атанасов е типичен представител на тройната коалиция – символ на безхаберие, нахалство и уронване престижа на Република България.
Много обещания за изкуствени терени, спортни площадки и какво ли още не. Но в действителност едно голямо нищо. Футболните отбори на Пловдив се мъчат, както никога в прехода. „Марица“ Пловдив, откъдето съм тръгнал, я няма на картата.
Стадион „Спартак“, който носи името на символа на пловдивския футбол Тодор Диев – лека му пръст, е една гробница. Какво да кажа за спортното училище, какво да кажа за разбитите улици?
Може да се говори още много за това, че нищо добро не се е случило в Пловдив по време на това управление. По-важното е хората да са разбрали, че от тях зависи промяната и да дадат шанс на града ми чрез ново креативно и смислено управление, което аз виждам в лицето на Иван Тотев и ГЕРБ.
И ако всеки човек, независимо от партийната си принадлежност, бъде честен пред себе си, както аз, нещата в България и по-точно в Пловдив, ще се оправят точно сега.
Искрено се надявам това да се случи в Пловдив – промяна в положителна посока с нови лица.
Благодаря, приятен ден и успех на Иван Тотев.

Христо Стоичков”

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.