Вече и кросдресъри на абитуриентските балове

Актуално Градът Живот Новини Под небето
абитуриент кросдресър

Елитните Английска и Търговска гимназии празнуваха на 24 май в Новотела, заедно със СУ „Цар Симеон Велики“ и частната школа „Дружба“

Бъгита и лимузини преминаха по новия асфалт на улица „Васил Левски“ на път за абитуриентските балове в Новотела на 24 май. Отсечката бе бързо ремонтирана в последните седмици да бъде готова за тържествата на завършващите гимназисти и във вторник посрещна елитните Английска и Търговска гимназии, както и училище „Цар Симеон Велики“ и частното училище „Дружба“.

По традиция младежите използваха най-атрактивни превозни средства – лимузини и големи автомобили, бъгита и мотоциклети. Нарастваща през последните години тенденция за избягване на задръстванията е пристигане с велосипед – абитуриент пристигна с реставрирано Балканче.

Най-много погледи събра абитуриент, който пристигна в елегантен костюм с двама приятели, облечени като жени – модерната напоследък тенденция кросдресинг. В елегантна червена рокля или с изкуствен огромен бюст, двамата кросдресъри допринесоха и за музикалния съпровод пред Новотела.

Споделете ни във:

7 thoughts on “Вече и кросдресъри на абитуриентските балове

  1. Слабо ме вълнува, как са решили да се облекат абитуриентите и какво послание са решили да отправят към очите на вълнуващите се. Техните родители обаче отправят много по-грозно послание към обществото, като си изхвърлят, завързаните балони по автомобилите, където им падне.

  2. Английската и Търговската винаги са били светлинен лъч, пътеводна светлина в страшния мрак на мракобесието и омразата. Гордите представители на свободата дръзнаха в тази пропита с омраза ксемофобска и хомофобска държава да изразят своята индивидуалност! Хак да им е на орангутаните ,ФАШУГИТЕ и всякаква друга подобна СВОЛАЧ! Дерзайте момчета, юни месец е месец на любовта, ще ви чакаме на парада!

    1. Майка ми МАРИЯ АНДОНОВА ПОПОВА е завършила и се е дипломирала в елитната Пловдивска Търговска гимназия с много добър успех.

      1. Търговката гимназия винаги е била ковачницата за българския елит! По-интелигентни, отворени и широкоскроени млади хора трудно човек може да намери! Сега виждам че отново разбиват стериотипите и слагат на мястото им изпълнените с омраза фашисти! Така се прави!

    2. Дано хуй да не видиш в тоя живот, ни истински ,ни гумен ….мръсна сволач ксеМофобска. Аз те мразя и не се срамувам пт това !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.