БългарияГрадътЖивотЗабавлениеНовиниПод небето

Раздават безплатен сладолед за 1 юни в Куклен

Детският празник с безплатен сладолед се организира от Община Куклен с помощта на специално наета парти агенция

Безплатен сладолед за най-малките ще има на предстоящия детски празник в Куклен по случай 1 юни. За поредна година общината огранизира тържеството под такава форма. От администрацията са подготвили разнообразни и интересни атракции за децата с развлекателен, спортен, арт и познавателен характер с много награди и сюрпризи.

„Децата са дар. Най-скъпият и най-красивият. Те са нашата радост, гордост, надежда и смисъл, затова и тази година сме се постарали да им организираме хубав празник,“ заявяват от администрацията в Куклен. Програма за празника на детето е с участието на специална частна агенция. От агенцията за развлечение обещават балони, танци, песни, аниматори за рисуване на лице и татуировки по тялото. Разбира се и тази година ще има безплатен сладолед за малчуганите, казват още от Община Куклен.

„Анимацията е одухотворение, оживяване, преживяване на значими моменти, които да оставят незабравими спомени. По време на шоу целта ни е да поддържаме и усилваме бликащата детска енергия. Купона правят децата, а ние само ги напътстваме как да се получи по възможно най-добрия начин. Залагаме на чудесна детска музика, много балони, конфети,светлинни ефекти, танци и разбира се –динамични игри. Опитваме се да поддържаме динамиката на партито през по-голяма част от купона и по възможност всички деца да са ангажирани през цялото време едновременно,“ обясниха от парти-агенцията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина