ИзбориНовини

Петков: Бившите управляващи отново показват лицемерно отношение

ПГ на ГЕРБ напусна пленарната зала

 

Премиерът в оставка Кирил Петков упрекна парламентарната група на ГЕРБ, която поиска изслушването му за цените на газа, че са напуснали пленарната зала.

Според Петков бившите управляващи отново са показали лицемерно отношение:

„За пръв път аз участвам в изслушване, където искаха да кажем абсолютно класифицирана секретна информация за търговски договори, за цени. Ние ги помолихме да бъде закрито заседание и всички си тръгнаха. Даже хората, които бяха попитали въпроса – депутатите от ГЕРБ, ги нямаше в зала. Протече един разговор с останалите депутати и когато свърши цялото изслушване, те се върнаха обратно“.

„Продължаваме промяната“ продължава да води разговори с различни депутати от групата на ИТН. Петков обясни, че сега вече се преговаря при ясна програма и ясни срокове. Единственото условие е Слави Трифонов да не взима решенията:

„Всичко това е толкова логично с тези хора, дори да кажат „не“, но да видят цялата програма, да дискутираме по важните за България приоритети и тогава да си направят становище, така че много се надявам, че парламентарните групи ще влязат в такъв диалог. Единственото ми условие разбира се, е господин Слави Трифонов да не бъде човекът, който да взима решения от тяхна гледна точка“.

Източник: bnr.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина