ГрадътНовини

Ограничават движението около стадионите на Ботев и Локо

Днес е мачът на Ботев, утре на Локомотив

Ограничено ще е движението днес и утре заради мачовете на „Ботев” и „Локомотив”, предупреждават от ОП „Организация и контрол на транспорта”. Тази вечер (26 септември) на стадиона в квартал „Коматево” е футболната среща между отборите на ПФК „Ботев“ (Пловдив) и ПФК „Левски“ (София). От 19:00  до 00:00 часа по преценка на полицейските органи при необходимост ще бъде спирано движението по ул. „Коматевско шосе“ от околовръстния път до кръстовището с ул. „Остромила“ и ул.  „Захаридово“, като ще бъдат пропускани автобусите по линии №1, 20 и 27 от масовия градски транспорт.

Също от 19:00 ч. до полунощ, но утре (27 септември), се ограничава движението около стадиона в парк „Лаута”, където ще е двубоят между „Локомотив” (Пловдив) и ЦСКА (София). Изцяло или поетапно ще се спира движението на ППС с пропускане на градските автобуси по  ул. „Лев Толстой“ – от кръстовището с бул. „Санкт Петербург“ до кръстовището с ул. „Проф. Цветан Лазаров“, по ул.  „Проф. Цветан Лазаров“ – от кръстовището с ул. „Лев Толстой“ до кръстовището с ул. „Поручик Боян Ботев“, и по ул. „Димитър Ризов“ – от кръстовището с ул. „Поручик Боян Ботев“ до кръстовището с бул. „Освобождение“.

От „Организация и контрол на транспорта” призовават за повишено внимание водачите на МПС, които преминават по посочените пътни отсечки. Шофьорите на автобусите от вътрешноградския транспорт са предупредени да карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина