АктуалноГрадътНовини

Мерцедес с ремарке и немска регистрация нарушил наредбите в Стария град, според граждани

Подобни нарушения от гости на хотели са редовна практика, пишат авторите на сигнала

Мерцедес с немска регистрация е нарушил наредбите за влизане и паркиране в Старинен Пловдив, пишат сигнал пловдивчани до местната власт и медиите. Автомобилът е влязъл с ремарке като гост  и е паркирал на широкото пространство пред църквата „Св. Св. Константин и Елена“ на 4 януари, пишат още гражданите.

Още тогава са подадени два сигнала до дежурен телефон на ОП „Общинска охрана“, както и до „Общинска полиция“. Според сигнала, има извършени три нарушения: нарушена е забраната за домуването на ремаркета и полуремаркета по улици в близост до жилищни сгради на територията на града, паркирането е на по-малко от 5 метра от кръстовище, както и това, че според правилника хотелите имат право да дават достъп за паркиране в близост, а в случая мястото за настаняване се намира сравнително далеч от мястото на паркиране.

Според авторите на сигнала от сдружение „Миасин“, това не е първи подобен случай, като подобни такива има и в други хотели, около които често паркират каравани или големи пътнически микробуси.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина