Мерцедес с ремарке и немска регистрация нарушил наредбите в Стария град, според граждани

Актуално Градът Новини
неправилно паркиране

Подобни нарушения от гости на хотели са редовна практика, пишат авторите на сигнала

Мерцедес с немска регистрация е нарушил наредбите за влизане и паркиране в Старинен Пловдив, пишат сигнал пловдивчани до местната власт и медиите. Автомобилът е влязъл с ремарке като гост  и е паркирал на широкото пространство пред църквата “Св. Св. Константин и Елена” на 4 януари, пишат още гражданите.

Още тогава са подадени два сигнала до дежурен телефон на ОП “Общинска охрана”, както и до “Общинска полиция”. Според сигнала, има извършени три нарушения: нарушена е забраната за домуването на ремаркета и полуремаркета по улици в близост до жилищни сгради на територията на града, паркирането е на по-малко от 5 метра от кръстовище, както и това, че според правилника хотелите имат право да дават достъп за паркиране в близост, а в случая мястото за настаняване се намира сравнително далеч от мястото на паркиране.

Според авторите на сигнала от сдружение “Миасин”, това не е първи подобен случай, като подобни такива има и в други хотели, около които често паркират каравани или големи пътнически микробуси.

Споделете ни във:

3 коментара за “Мерцедес с ремарке и немска регистрация нарушил наредбите в Стария град, според граждани

  1. От известно време в Стария град не може да се обърнете от автомобили някой раздава пропуски на калпак или на джоб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.